Over ons

Welkom bij Tolbadge.be, jouw betrouwbare partner voor tolbadges in Europa, speciaal afgestemd op onze Belgische klanten.

Sinds onze oprichting in 2016, zetten wij ons in om je reizen door Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië te vereenvoudigen met onze gebruiksvriendelijke tolbadges, ideaal voor Belgische reizigers.

Onze Expertise

Ons team heeft 30 jaar gecombineerde ervaring in de tolsector. Wij bieden altijd de beste service om al je vragen in relatie tot tolbadges en tolwegen te beantwoorden.

Een service die naadloos aansluit bij de specifieke behoeften van onze Belgische klanten. We zorgen ervoor dat onze informatie altijd actueel en correct is, met een bijzondere focus op routes en regelgeving die relevant zijn voor Belgische reizigers.

Onze Beloftes

  • Snelle Verzending naar België: Je bestelling wordt altijd binnen 24 uur verzonden, met track & trace, zodat je je pakket gemakkelijk kunt volgen vanuit België.
  • Beste Prijs Garantie: Bij Tolbadge.be ben je verzekerd van de beste prijs voor je tolbadge, met aanbiedingen die speciaal voor onze Belgische klanten zijn samengesteld.
  • Bereikbaarheid: Onze klantenservice is gemakkelijk bereikbaar voor al onze Belgische klanten via telefoon, e-mail en onze website. Contacteer ons.

Unieke Diensten voor Belgische Klanten

Wij onderscheiden ons door onze diensten specifiek af te stemmen op de behoeften van onze klanten uit België. Dit omvat ondersteuning in zowel Nederlands als Frans, en een aangepaste ophaalservice in België.

Onze Reis

  • 2016: Oprichting van Tolbadge.be, gericht op het bedienen van Belgische reizigers.
  • 2018: Uitbreiding met tolbadges voor Spanje en Portugal, populair onder onze Belgische klanten.
  • 2020: Lancering van onze meertalige klantenservice, inclusief Nederlands en Frans.
  • 2022: Viering van ons 6-jarig bestaan, met een groeiend aantal tevreden klanten uit België.
  • 2024: Nieuw partnership met Bip&Go voor een nog snellere levering van de badges.

Toekomstvisie

We blijven ons inzetten voor het verbeteren van de reiservaring van onze Belgische klanten in Europa. Met Tolbadge.be aan je zijde, is een zorgeloze en efficiënte reis vanuit België altijd binnen handbereik.

Veelgestelde Vragen.

Heb je vragen? Onze FAQ-pagina biedt antwoorden op veelgestelde vragen, specifiek gericht op onze Belgische gebruikers. Je tevredenheid staat voorop, en we zorgen ervoor dat je altijd beschikt over accurate en nuttige informatie, afgestemd op de Belgische markt.

0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen