Tolbadge Voor Spanje

 • 1Tol Spanje
 • 2Tol in Spanje
 • 3Tolwegen in Spanje
 • 4Tolbadge Spanje
 • 5Tolkosten berekenen van je reis naar Spanje
1

Tol Spanje

Als je van Vlaanderen naar Spanje reist met de wagen, dan kom je tolwegen tegen. We hebben alle nodige informatie verzameld over de tol en tolwegen vanaf de Franse grens tot aan de Spaanse steden, zoals Barcelona, Valencia en Madrid.

de tolbadge voor frankrijk kopen
Ook lees je op deze pagina direct waarom het handig is om onze tolbadge aan te schaffen en hoe je dit kan doen.

Pricing

Badge 2 - Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal
€29.95
Badge 1 - Frankrijk, Spanje en Portugal
€29.95
2

Tol in Spanje

 • On which routes do I have to pay toll in Spanje?
  Koop een tolbadge oponze site
 • On which routes do I have to pay toll in Spanje?
  Bevestig het naastje binnenspiegel
 • On which routes do I have to pay toll in Spanje?
  Rij over detelepeage baan
 • On which routes do I have to pay toll in Spanje?
  Je tol wordtelektronisch verekend
Reis je met je auto naar Spanje? Houd er dan rekening mee dat je een deel van je reisgeld reserveert voor het betalen van de gevraagde tol. Je betaalt de tol zowel in Spanje als in Frankrijk op de Franse snelwegen.

Net als in de meeste andere landen waar je tol moet betalen, is in Spanje de gevraagde tol gekoppeld aan het type voertuig waar je in rijd. Elke catagorie heeft een ander tarief aan tol wat er betaald moet worden.

Hoe dat precies in zijn werking gaat lees je hier.
bestel onze tolbadge

Bestel de tolbadge en rij door bij de tolhuisjes

3

Tolwegen in Spanje

met tolbadge door franse tolpoort
Een groot deel van de Spaanse snelwegen zijn tolwegen. Er ligt in totaal ongeveer 3000 kilometer aan zogenaamde autopistas in het land. De meeste andere wegen (deze worden ook wel autoviás genoemd) zijn express- of autowegen. Deze wegen zijn vrij van tol.

Eén van de meest bekende tolwegen in Spanje is de AP-7. Deze ligt in het noord-oosten van het land en loopt helemaal van de Franse grens tot aan het zuiden van Spanje en is voor veel toeristen en andere (buitenlandse) automobilisten een veelgekozen route.

Informatie over deze tolweg en meer vind je op onze uitgebreide pagina over de Spaanse tolwegen.
The electronic toll system ViaToll has been mandatory in Poland

The electronic toll system ViaToll has been mandatory in Poland

the west-east connection A4 from the German-Polish border near Ludwigsdorf via Wroclaw and Krakow to the Ukrainian border

4

Tolbadge Spanje

Als je niet voor verassingen wil staan bij een tolpoortje, dan is het raadzaam om van tevoren de Tolbadge voor Spanje aan te schaffen via deze site. Je kan met de tolbadge dan niet alleen in Spanje, maar ook op de Portugese, Franse en als je ervoor kiest ook op de Italiaanse wegen makkelijk je tol betalen.

De tol wordt de volgende maand van je rekening afgeschreven en de factuur kan je eenvoudig vinden in je persoonlijke account.

Met de tolbadge kan je dus eenvoudig betalen voor je reis naar Spanje, maar ook als je doorreist naar Portugal of Italië.
Are you interested in the new Badge ?

Vragen over de tolbadge?

Neem contact met ons op.

5

Tolkosten berekenen van je reis naar Spanje

Ook al schaf je de tolbadge aan, het is wel fijn om van tevoren te weten hoeveel tol je uiteindelijk moet betalen voor je reis naar Spanje. Deze kosten horen immers bij je reis.

Hoeveel tol je moet betalen is afhankelijk van je bestemming, je traject en ook van het soort voertuig waar je in rijdt. Alle informatie over het berekenen van je tol vind je hier.
0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen